Jobbe hos oss

Ønsker du å bli en del av vårt team i Trondheim? Se våre ledige stillinger.

Send inn søknad Om oss

Møt våre ansatte

Se hva våre ansatte sier om å jobbe hos Økonimisenteret

Eva Sunde

Eva har jobbet hos Økonomisenteret helt siden 2010. Her har hun fått erfaring med både regnskap og lønn for flere bransjer. Eva forteller at det er de varierte arbeidshverdagene som gjør at hun gleder seg til å gå på jobb hver dag.

Her på Økonomisenteret er det aldri en kjedelig dag fordi det er så mange forskjellige spennende oppgaver. Det fine er at man selv etter mange år ikke er utlært, og her har vi veldig stort fokus på å hjelpe hverandre, forteller Eva. Det sosiale er viktig hos Økonomisenteret, noe Eva setter pris på.

– Vi har ofte både «momstreff» og middager sammen. Navnekonkurranse på møterommene og andre sosiale samlinger gir et godt samhold. Det er viktig, og det gjør at vi gjør en bedre jobb for våre kunder, sier Eva.

Charlotte Sundberg Joa

Charlotte er en av de nyeste på laget hos Økonomisenteret, og hun jobber som regnskapsmedarbeider. Siden oppstarten har læringskurven vært bratt, og hun har fått erfaring innen flere nye områder.

– Det faglige nivået her er veldig høyt, og jeg har fått jobbet mye med både lønn og perioderegnskap, avstemming og dokumentasjon, samt rapportering mot kunde og det offentlige. Å øke kompetansen vår gjennom kursing og det å være faglig oppdatert, er noe Økonomisenteret setter høyt, forteller Charlotte.

Hun valgte Økonomisenteret fordi de faglige utfordringene er spennende.

– Vi er langt framme i digitaliseringen, og hver dag får man ny kunnskap. Som ny er det også veldig fint å bli tatt imot så godt blant de andre ansatte, vi er sammen som et lag, sier Charlotte.

Anders Berdahl

Anders har jobbet hos Økonomisenteret siden 2005, og trives veldig godt. Det er mye fordi man selv kan bestemme sin egen jobbhverdag her.

– Hos Økonomisenteret praktiseres frihet under ansvar og man kan selv legge opp dagen sin, så lenge man yter det beste for kundene. Dette kombinert med alle de spennende oppgavene, gjør at man fort blir her så lenge som jeg har gjort, sier Anders.

Han forteller at stemningen er uformell og trygg. Her kan alle ansatte komme som de er, og det er sammen man får til de gode resultatene for kunden.

– Vi er gode støttespillere for hverandre, og hjelper til når det er nødvendig. Det gjør at vi er en sammensveiset gjeng som trives veldig godt, sier Anders.

Ledig stilling!

Økonomisenteret er i stadig vekst, og vi er alltid på leting etter dyktige medarbeidere. Vi søker for tiden etter en ny medarbeider. Send oss gjerne en åpen søknad dersom du ser på deg selv som en verdifull fremtidig medarbeider hos oss.

 

Vi har nå ledig stilling som regnskapsmedarbeider og/eller autorisert regnskapfører!

Send oss gjerne en søknad , kanskje er du vår nye kollega ? Vi ser fram til å høre fra deg !

Søknadsskjema

Ingen fil valgt
hCaptcha