Økonomisenteret AS er et autorisert regnskapsfører-selskap som ble stiftet 28.02.1989 og har siden da jobbet med regnskapsføring og økonomistyring samt alt som står i den forbindelse for små og mellomstore bedrifter, hovedsakelig i Trøndelag.

Bedriften har pr. i dag 7 ansatte, som bistår en kundeportefølje på i alt ca. 220 bedrifter, Kundeporteføljen er spredt innenfor undervisning, forskning, produksjon, håndverk, handel, restaurant, konsulent, helse- og sosial. Vi har mulighet til å bistå med føringer fra vårt kontor, ute hos kunde oppkoblet mot vår server og våre programvarer, eller også hvis ønskelig ute hos kunde på deres eget system.

Vi kan påta oss ansvaret for hele eller deler av din bedrifts administrative oppgaver.

Økonomisenteret AS er medlem av Regnskap Norge. Alle som er autorisert iht Lov om autorisasjon av regnskapsførere kan bli medlemmer av Regnskap Norge. Foreningen har et eget regelverk - Regler for god regnskapsførerskikk - som medlemmene er forpliktet på å etterleve.

En del viktige oppgaver som ivaretas overfor medlemmenes virksomheter er organisert i et eget aksjeselskap. Slike oppgaver er for eksempel faglig informasjon, medlemssupport, kursvirksomheten og utvikling av hjelpemidler for byrådrift.

Våre ansatte

Ann-Kristin Bull Aune

Ann-Kristin Bull Aune

Daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører

73 87 27 10

ann-kristin@okonomisenteret-trh.no

Anders Berdahl

Anders Berdahl

Henning Halvorsen Offigstad

Henning Halvorsen Offigstad

Statsautorisert regnskapsfører

73 87 27 02

henning@okonomisenteret-trh.no

Ansattbilde

Eva Sunde

Tom Marius Kristiansen

Tom Marius Kristiansen

Statsautorisert regnskapsfører

73 87 27 09

tom@okonomisenteret-trh.no

Charlotte Sundberg Joa

Charlotte Sundberg Joa